Фото без описуНоворічні та різдвяні свята є одними із найулюбленіших для малечі. Адже саме під час свят їх чекає багато подарунків, солодощів та здійснення мрій. Тому ми, дорослі, маємо допомогти дітям, щоб їхні мрії збулись.

І для того, щоб подарувати частинку тепла та радості дітям, працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради організували та провели акцію «Подарунок в коробці» для маленьких мешканців нашої громади, сім’ї яких потребують допомоги та людської уваги.

До даної акції долучились усі небайдужі мешканці Старосинявської об’єднаної територіальної громади, працівники селищної ради. Перед новорічними святами працівники Старосинявського ЦСССДМ спільно з поліцейськими офіцерами Старосинявської селищної громади вручили усі зібрані новорічні подарунки 38 діткам. Найбільшою подякою від дітей була їхня радісна посмішка.

Висловлюємо щиру подяку усім небайдужим мешканцям, організаціям Старосинявської ОТГ та учням Новосинявської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які долучилися до акції «Подарунок в коробці» та подарували дітям радість свят.

Старосинявський ЦСССДМ.