Фото без описуСьогодні у великому залі адмінбудинку відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський за участю 26 членів виконкому.

Під час роботи розглянули питання:

1. Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік», про що доповідала Мирослава Кузьмич, начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради;

2. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» за І півріччя 2020року та

3. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021рік розповіла Оксана Майданевич, головний бухгалтер Старосинявського комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги».

4. Про затвердження висновків опікунської ради при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради інформувала Світлана Лакуста, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Члени виконкому підтримали проєкти рішень:

5.Про присвоєння адрес та

6. Про уточнення адрес, про що повідомила Людмила Стегніцька, завідувач сектору архітектури, містобудування виконкому селищної ради.

7. Про взяття на квартирний облік громадян та зняття із квартирного обліку, інформував перший заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин.

Селищний голова Віталій Здебський підвів підсумки роботи виконавчого комітету протягом скликання, подякував членам виконкому за планомірну роботу на розвиток громади та підтримку і побажав усім міцного здоров’я.

Прес-служба ОТГ.