Шановні аграрії!  Щиро вітаю вас з професійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії  - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Вашу працю цінують в кожній родині, ви є справжніми господарями на землі. Завдяки вашій роботі розвивається економіка нашої громади та країни в цілому.  Аграрний сектор економіки у нас є основним, бо разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.

І це підтвердили ваші справи на розвиток та підтримку жителів Старосинявської ОТГ у чіткій, відкритій співпраці із селищною радою. Завдяки такій співпраці організовано допомогу медичним працівникам у зв’язку з пандемією COVID-19, надано підтримку освітянській галузі, вирішено ряд справ із благоустрою населених пунктів, підтримано жителів громади. Дозвольте від душі щиро висловити вам теплі слова вдячності за підтримку і співпрацю: ПП "Манзюк"  (В.Манзюк, с.Лисанівці); СФГ "Новосинявське" (С.Кравчук, с.Нова Синявка), ПАТ «Хмельницькрибгосп» (керівник І.Сладковський); ФГ«Велес-Агро-М» (С.Загородній); ТОВ «Агроінвестзерно» (Л.Гуменюк); АП НВП «Візит» (М.Юрчишин); ПП «Іква-Агро» Р.Радченко); ПСП «Обрій» О.Крот); ПП«Мельник» (С.Мельник); ФГ «Гуменюк С.М.» (С.Гуменюк); ТОВ СП«Нібулон» (О.Вадатурський); ПП «Плай О.В.» (В.Антонишин); ПП «Сьомаківське» (В.Сташко); ФГ «Гамалія» (С.Дзюбанюк); ТОВ Поділля Агропродукт» (Ю. Шульц); ФГ «ДП Пасічна» (В.Таєнчук); СФГ «Поділля» (А.Сопрук), агропромхолдингу «Астарта-Київ» (В.Іванчик); ТОВ «Хмільницьке» (В.Рижук, керівник відділення с.Пишки О.Борбич), ТОВ «РЕСІЛІЕНТ СТАРА СИНЯВА» (О.Василівський); ТОВ «Славянське-5» (О.Слизькоухий). Значний вклад у розвиток Старосинявської громади протягом 5 років постійно вносили керівництво та працівники БФ«Разом з КЕРНЕЛ», ТОВ «ЕНСЕЛКО-АГРО» (І.Огуй, О.Романенко, В.Муравський), їхній вклад в розвиток сіл громади сягнув більше 2,5 млн. грн. за цей період. Низький вам уклін за надану допомогу і співпрацю! Нехай сторицею повернуться вам ваші добрі справи!

Нехай вас оминають природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Від щирого серця бажаю, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми.  Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю! 

З повагою, селищний голова         Віталій ЗДЕБСЬКИЙ