Фото без описуЩиро вітаю з професійним святом усіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі! Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі, і разом з тим, примножуючи  велич нашого краю,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну! Низький вам уклін за це.

Щоденною кропіткою працею клубних працівників, викладачів мистецьких шкіл, бібліотекарів, невтомно плескається джерело духовності, правди і краси. Виступи аматорських колективів вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців.

Ви радуєте старосинявців новими здобутками й творчими досягненнями. Завдячуючи участі в численних фестивалях та конкурсах ви прославляєте нашу громаду не тільки на Хмельниччині, а й в Україні, та й за її межами. 

 Щиро дякую кожному із вас, за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край. 

Бажаю всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, миру й добра у ваших оселях!  

 

Селищний голова  Віталій ЗДЕБСЬКИЙ