Фото без описуРозвиток творчої сторони дитини - це, мабуть, одна з найважливіших сторін дитячого виховання. При правильному підході стимулювання творчої діяльності у дитини це сприяє розвитку загального рівня інтелекту, появи бажання пізнання навколишнього світу, а у деяких сприяє формуванню нестандартного мислення. Кожна дитина – особистість, яку потрібно підтримати та розвинути в неї найкращі риси.

Кузін Олександра, учениця 4 класу Старосинявської ДМШ, викладача Скригунець Тетяни Іванівни, показали гарні успіхи у Всеукраїнському конкурсі. Стала дипломантом 3 ступеня у номінації інструментальна музика (середня вікова категорія) у Всеукраїнському конкурсі" Обдаровані діти України".

Старосинявська ОТГ щиро вітає переможницю і бажає наступних успіхів та перемог, щира подяка викладачу Т.Скригунець за плідну педагогічну роботу!

Музична освіта є одним з методів музичного виховання дітей і проявляється у вивченні музичних творів композиторів, музична освіта має велике значення в сприйнятті дитини навколишнього світу. Завдяки цілеспрямованій роботі викладачів ДМШ Старосинявщина відома своїми успіхами за межами області, України.

Прес-служба ОТГ.