Фото без описуСтаросинявська об’єднана територіальна громада сьогодні провела акцію «Я люблю Стару Синяву!», присвячену Дню селища, 477-й річниці містечка. Працівники структурних підрозділів селищної ради разом та комунального підприємства «Старосинявський комунгосп» висадили в центрі містечка Стара Синява 100 кущів хризантем – багаторічних осінніх квітів різноманітних кольорів, оновили клумби.

Така акція проводиться працівниками Старосинявської ОТГ своїми силами вже втретє: восени 2019р. було висаджено близько 200 кущів хризантем, навесні 2020р. висадили у відкритий грунт в центрі містечка Стара Синява 90 кущів петуній, посіяли на клумбах біля Меморіалу Слави, пам’ятників ліквідаторам на ЧАЕС, АТО, афганцям, Матері і дитини, автозаправки – однорічники плетючі настурції та низькорослі жовті і бордові чорнобривці та фіалки, які цвітуть до перших морозів. Хризантеми зазвичай висаджуються восени, на другий рік розростаються пишні кущі і створюють гарні пейзажі.

Шановні мешканці Старої Синяви! Прохання бути взаємно ввічливими і цінувати особистий вклад кожного у розвиток селища, оберігати те, що зроблене для вашого блага, адже ми всі живемо в одному домі.

Цінуймо працю один одного!

Старосинявська селищна рада  щиро дякує  родині Григор із с.Заставець за клопітку працю, вирощені чудові квіти, якими зараз прикрашено центр селища. Дякуємо за участь в акції та підтримку!  

Старосинявська ОТГ.