Фото без описуСьогодні головою селищної ради Віталієм Здебським проведено зустріч із приватними підприємцями, керівником Старосинявського районного споживчого товариства (власником місцевого ринку) Ольгою Демянюк, представниками Держпродспоживслужби Хмельницької області та Старосинявського районного сектору Держпродспоживслужби з приводу вирішення наболілої проблеми - роботи місцевого ринку, яка цікавить не лише приватних підприємців Старосинявщини та підприємців з інших куточків України й Хмельниччини, які ведуть підприємницьку діяльність на ринку, а й самих жителів Старосинявської ОТГ. Внаслідок чого і створюється проблемне питання – несанкціонованої торгівлі у Старій Синяві…

Позиція голови громади – в законному руслі налагодити тісну співпрацю з приватниками та місцевими жителями, враховуючи карантинні вимоги. Раніше селищний голова зустрівся із підприємцями, де під час зустрічі було прийнято спільне рішення – працювати в рамках карантинних заходів і звернутися до власника ринку, щоби упорядкувати і легалізувати торгові місця, оскільки територія Старосинявського ринку не є комунальною власністю селищної ради, а власністю Старосинявського РайСТ.

Фото без опису

Разом із працівниками поліції, дільничними офіцерами громади, працівниками Старосинявського районного сектору Держпродспоживслужби вирішили провести чергову робочу зустріч, запросити представників відповідних служб з області. Сьогодні така зустріч відбулася, проте запрошені представники керівництва Хмельницької обласної спілки споживчих товариств не взяли участі… Проблемне питання було, все ж таки, обговорено. Селищний голова наголосив на дотриманні законності ведення торгівлі, карантинних умов та належного благоустрою території, щоби ринок запрацював в нових умовах, приватні підприємці могли законно заробляти, а жителі громади були у безпеці, разом з тим мали можливість задовольнити інтереси місцевого споживача.

Голова громади вислухав усі сторони звернення громадян, під час зустрічі проаналізовано роботу ринку, намічено шляхи щодо подальшої його діяльності та виходу з даної ситуації в найкоротші терміни.

За матеріалами зустрічі.