Фото без описуСтаросинявський центральний водоканал здійснює викачку рідких побутових відходів за ціною 250 грн за одну бочку. Нагадуємо, що усі рідкі нечистоти, відходи в обов’язковому порядку мають бути транспортовані на очисні споруди та пройти очистку відповідно до порядку прийому нечистот.

Сучасні очисні споруди на Старосинявщині побудували у 2005 році, тоді в Україні подібних були лише одиниці. Завантаженість очисних спочатку становила більше 12% зі 100% можливих. Комунальним підприємством селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» Фото без описуспільно із генпроектувальником очисних споруд ЗАТ «Текос» було обстежено очисні споруди «Екокомпакт 100» близько півтора року тому. Висновок – проведення ремонтних робіт. Використовуючи власні кошти підприємства та силами працівників водоканалу проведено масштабні роботи з поточного планового ремонту очисних споруд, як наслідок, їх завантаженість наразі становить 50%.

Якщо ви бажаєте замовити послугу, телефонуйте за номером 096-00-86-613. Чистота та екологія територій громади залежить від жителів, і про це потрібно пам’ятати.

Збережемо себе та не будемо байдужі до екологічної ситуації навколишнього середовища!

КП «Старосинявський ЦВК №1»