Фото без описуПрацівниками комунального підприємства «Старосинявський центральний водоканал №1» продовжуються роботи з переходу споживача із старого водогону на новий у смт Старій Синяві на вулицях Лермонтова, Драгоманова, Пархоменка, Шевченка. Селищний голова Віталій Здебський, перший заступник Андрій Карпушин та директор КП «Старосинявський центральний водоканал №1» Валентин Матіяш під час виконання робіт проаналізували реальний стан старого водогону в Старій Синяві.

З метою налагодження безперебійного водопостачання населення та запобігання значних втрат води через зношеність старого водогону необхідно пришвидшити роботи з переходу будинків, домогосподарств на обслуговування новим водогоном, що у великій міри залежатиме від власників домогосподарств та працівників водоканалу.

На замітку: (цей матеріал стане в пригоді, якщо бажаєте підключити домогосподарство до центральної мережі водопроводу) https://starosynjavska-gromada.gov.ua/news/1554897881/

Після отримання технічних умов необхідно:

  • виготовити проектну документацію та погодити її з КП “Старосинявський центральний водоканал №1”.;
  • виконати роботи згідно з погодженою проектною документацією (прокладання мереж, встановлення вузлів обліку, тощо) без виконання безпосереднього підключення до водопровідно-каналізаційних мереж.
  • отримати письмовий дозвіл від КП “Старосинявський центральний водоканал №1” на підключення.
  • укласти договір з КП “Старосинявський центральний водоканал №1” про надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення”.


 

КП «Старосинявський ЦВК»