Фото без описуСьогодні кернелівці вдруге реалізували на практиці акцію допомоги мешканцям села Лисанівці в рамках чергової соціальної угоди із Старосинявською селищною радою.

У зв’язку з ситуацією, що склалася в с.Лисанівці, селищний голова Віталій Здебський постійно тримає на контролі дане питання і вчора знову звернувся із проханням до директора Благодійної організації «Благодійний фонд «Разом з КЕРНЕЛ» І.Потоцького в рамках соціальної угоди із Старосинявською селищною радою взяти участь у наданні благодійної допомоги жителям с.Лисанівці - на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19), забезпечити жителів хлібобулочними виробами – в кількості 500 буханок. Активно уже вдруге долучилися до допомоги – розвезення хлібобулочних виробів жителям села - односельчани: Наталія Василівна Яцишена, яка власним автомобілем розвозила хліб, та працівник ТОВ «Енселко-агро» Світлана Василівна Демкова.

Старосинявська ОТГ офіційно інформує, що головою ОТГ Віталієм Здебським організовано роботу щодо забезпечення жителів села Лисанівці хлібом та одиноких громадян усіма необхідними продуктами.

У разі виникнення питань, жителі можуть звертатися до діловода Старосинявської ОТГ - Лариси Миколаївної Чорненької.

Одинокі громадяни с.Лисанівці - 6-ро осіб постійно знаходяться під особистим контролем та доглядом працівників комунальної установи селищної ради «Територіального центру соціального обслуговування» - директора Петра Чорного та соціальних робітників, які на замовлення одиноких стареньких доставляють їм продукти та усе необхідне згідно заяв.

Фото без опису

Старосинявський селищний голова Віталій Здебський висловлює щиру подяку керуючому Західним кластером компанії «КЕРНЕЛ» Олександру Огую, заступнику керуючого Анатолію Лисенку та директору Благодійної організації «Благодійний фонд «Разом з КЕРНЕЛ» Ігорю Потоцькому за надану допомогу у скрутний час, за постійну співпрацю жителів громади. Низький уклін вам за добрі справи, важливу підтримку і допомогу. Нехай ваші справи повернуться для вас глибокою людською вдячністю!

У цей непростий час просимо усіх жителів громади дотримуватись карантинних заходів! Бережіть себе! Піклуйтеся про здоров’я та захист! І менше довіряйте чуткам та неперевіреній інформації з неофіційних джерел.

Будьте здорові!

Старосинявська ОТГ