Фото без описуСьогодні Міжнародний день медсестри - професійне свято медсестер в Україні та в усьому світі, яке відзначається щороку 12 травня. У 2020 році цей день є робочим, оскільки випав на вівторок. День медичної сестри вперше почали святкувати в 1953 році, а на офіційному рівні це почалося з 1965 року. Свято відзначають на честь дня народження знаменитої англійки Флоренс Найтінгейл. Під час Кримської війни вона вперше у світі організувала службу сестер милосердя. Свято відзначається після об'єднання сестер милосердя в міжнародну раду медичних сестер, до якого входить 141 країна.

Шановні медичні сестри Старосинявщини, з нагоди вашого професійного свята прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та відповідальність перед суспільством. Цього року вам досить непросто довелося виконувати свій професійний обов’язок під час карантинних заходів, пов’язаних із COVID-19.

Це свято разом з вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваше вміння, професіоналізм, у вашу постійну готовність прийти на допомогу.

Вірю, що клятва Гіппократа і громадянська відповідальність, працьовитість і самовідданість будуть завжди слугувати людині та дарувати надію і віру.

Від усього серця вітаю вас з професійним святом і бажаю міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Щастя вам і добра!

 

З повагою, селищний голова Віталій Здебський.