Вчора за сприянням Благодійного Фонду "Разом з КЕРНЕЛ" в рамках соціальної угоди із Старосинявською селищною радою доставлено у село Лисанівці хлібобулочні вироби від ТОВ "Хмельницькхліб" – 500 буханок білого і чорного хліба від ТОВ «Хмельницькхліб».


Фото без опису

Селищний голова Віталій Здебський висловлює подяку усім, хто долучився до спільної допомоги жителям села: глибока вдячність вам за розуміння ситуації та підтримку в цей непростий час!

Щира вдячність за підтримку в складний час керівнику благодійного фонду О.Потоцькому, начальнику відділу соціальної політики ТОВ "ЕНСЕЛКО-АГРО" Олені Романенко, менеджеру ТОВ «Енселко-Агро» Вадиму Муравському, особисто жителям снела Лисанівці, які розвозили власним автомобілем та роздавали хлібобулочні вироби в кожен двір - менеджеру ТОВ «Енселко-агро» Світлані Василівній Демковій та жительці села Наталії Василівні Яцишеній.
Кожен крок вашої допомоги в такий час дуже важливий. Щире дякую усім, хто долучився і знайшов можливість підтримати і словом, і справами. Нехай сторицею віддасться вам ваша допомога!

Просимо усіх жителів громади дотримуватись карантинних заходів! Все буде добре!

Старосинявська ОТГ.