Фото без описуУ зв’язку з ситуацією, що склалася в с.Лисанівці, Старосинявська селищна рада (ОТГ) звернулася із проханням до директора Благодійної організації «Благодійний фонд «Разом з КЕРНЕЛ» О.Потоцького в рамках соціальної угоди із Старосинявською селищною радою взяти участь у наданні благодійної допомоги жителям с.Лисанівці - на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), забезпечити жителів хлібом – в кількості 500 буханок.

02.05.2020р. в селі вперше на території громади виявлено 10 випадків захворювання на коронавірус, відповідно у селі приватний підприємець відмовився працювати із продажем продуктів першого вжитку, інший магазин теж не працює у зв’язку з самоізоляцією продавця; жителів села немає хліба, про що було заявлено в соціальних мережах, з активним обговоренням та дописами користувачів мереж, які не є жителями села…

Старосинявська ОТГ офіційно інформує, що головою ОТГ Віталієм Здебським організовано роботу щодо забезпечення жителів села Лисанівці хлібом та одиноких громадян усіма необхідними продуктами.

Одинокі громадяни с.Лисанівці: Ніна Ільївна Туренко, Надія Михайлівна Козінчук, Степан Васильович Яцишин, Ганна Трохимівна Яцишина, Степан Федорович Леськов та Аліна Петрівна Шевчук постійно знаходяться під особистим контролем та доглядом працівників комунальної установи селищної ради «Територіального центру соціального обслуговування» - директора Петра Чорного та соціальних робітників, які на замовлення одиноких стареньких доставляють їм продукти та усе необхідне. Під час карантинних заходів про трьох одиноких піклуються також їхні далекі родичі.

Про потребу в даних виробах звертатись до працівників органу місцевого самоврядування - діловода сіл Лисанівці, Паньківці Старосинявської громади Лариси Миколаївни Чорненької та менеджера ТОВ "Енселко-агро" Світлани Василівни Демкової.

У цей непростий час просимо усіх жителів громади дотримуватись карантинних заходів! Бережіть себе! Піклуйтеся про здоров’я та захист! І менше довіряйте чуткам та неперевіреній інформації з неофіційних джерел.

Будьте здорові!

Фото без описуФото без опису

Старосинявська ОТГ.