Фото без описуСьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, яке відкрив та провів голова комісії Олег Лучіцький.

Участь в роботі комісії взяли вісім членів комісії із десяти, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, секретар селищної ради Наталія Гарник , заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Інна Гноянко

На порядок денний винесено одне питання: погодження проекту розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік».

Заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Гноянко І.С. доповіла, що відповідно до розпорядження Хмельницької ОДА від 06.04.2020 року № 311/2020 - р «Про збільшення обсягу доходів і видатків обласного бюджету на 2020 рік» передбачено субвенцію з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету в сумі 425400,00 гривень.

Дані кошти направленні головному розпоряднику коштів селищного бюджету Старосинявській селищні раді на лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином.

Депутатська комісія погодила проект розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020рік» з подальшим затвердженням на сесії селищної ради.