Фото без описуДо територіального центру доставлено із м.Хмельницького 155 продуктових наборів  за сприянням селищного голови Віталія Здебського. ТОВ "АТБ - Маркет" придбали подарунки для одиноких громадян Старосинявської ОТГ, яким виповнилося 80 і більше років, та людям з особливими потребами, які на даний час перебувають на обслуговуванні в комунальній бюджетній установі Старосинявської селищної ради «Старосинявський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Селищний голова доручив колективу територіального центру – соціальним працівникам роздати особисто кожному одинокому громадянину старше за 80 років, які проживають в населених пунктах громади, продуктові набори. Селищним головою організовано підвіз продуктових наборів у кожен населений пункт громади, де мешкають старожили. Для цього залучено автомобілі селищної ради та територіального центру. На обліку в терцентрі знаходиться на обслуговуванні 155 пристарілих громадян, кому 80 і більше років, та осіб з обмеженими фізичними можливостями. Усі ці люди відносяться до групи підвищеного ризику інфікування вірусом COVID-19. До слова, мережа АТБ надає допомогу незахищеним верствам населення на території України, і вже забезпечили продуктовими наборами на загальну суму біля 100 млн. грн.

Голова Старосинявської ОТГ Віталій Здебський:

Дозвольте особисто від себе та від імені одиноких громадян, їх рідних, висловити щирі слова вдячності генеральному директору ТОВ «АТБ - Маркет» Наталії Анатоліївні Шаповаловій за таку необхідну і важливу допомогу найстаршим одиноким мешканцям Старосинявської громади. Зараз усім приходиться переживати непрості часи, дякую Вам, шановна Наталія Анатоліївна, за підтримку і розуміння.

Нехай Ваші добрі справи для одиноких людей похилого віку повернуться Вам на благо!

Старосинявський територіальний центр.