Фото без описуНа сьогодні 15.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 6 хворих на ГРВІ: 4 дорослих та 2 дітей. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано.

Ситуація: за даними Центру громадського здоров’я станом 15 квітня в Україні зафіксовано 3764 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

За словами Міністра охорони здоров’я Максима Степанова, 15 квітня в Україні зафіксовано найбільшу кількість захворювань на COVID-19 за добу – 392 нові випадки. Це антирекорд для держави. Тому говорити про скасування карантину ще рано, а Христове Воскресіння краще відсвяткувати вдома. Приріст підтверджених випадків COVID-19 за цю добу у порівнянні з минулою становить 11,2%. Влада забезпечила телевізійні та онлайн-трансляції церковних служінь на честь Великодня для безпечного святкування вдома.

На Хмельниччині сьогодні: коронавірус виявили у поліцейського із Хмельницького, його донька теж хвора на корона вірус. Це 36-ий випадок в області і 14-ий в місті.
Джерело: «vsim.ua - новинний ресурс №1 у Хмельницькому».

 

Будьте уважні! Сповільнити поширення коронавірусу можна лише чітко дотримуючись карантинних заходів, тому МОЗ нагадує головні правила: залишайтеся вдома; регулярно мийте руки з милом; уникайте контактів; працюйте дистанційно; надівайте захисну маску, якщо виходите на вулицю; тримайте дистанцію; допомагайте тим, хто цього особливо потребує.

Життя та здоров’я - найголовніші цінності, незалежно від геолокації, статі, віку чи переконань. Саме тому весь світ зараз дотримується цих правил.

Будьте здорові! Бережіть себе!

За оперативною інформацією Старосинявської ОТГ.