Фото без описуНа сьогодні 14.04.2020р. на Старосинявщині лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 8 хворих на ГРВІ: 4 дорослих та 4 дітей. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано. Ситуація: за даними Центру громадського здоров’я станом 14 квітня в Україні зафіксовано 3372 лабораторно підтверджені випадків COVID-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків.

На Хмельниччині сьогодні: кількість виявлених випадків захворювання на COVID-19 у Хмельницькій області зросла до 35. Кількість нових - 5. Один із випадків зафіксували у Шепетівці. Ще чотири - у Чемеровецькому районі.

Джерело: «vsim.ua - новинний ресурс №1 у Хмельницькому».

Станом на 14.04.20р. на Старосинявщину повернулося із-за кордону 100 осіб, переважно із Польщі, є кілька осіб з Австрії, Чехії, Росії, Литви, Словаччини, Італії, Угорщини, США та Єгипту.

Будьте уважні! Сповільнити поширення коронавірусу можна лише чітко дотримуючись карантинних заходів, тому МОЗ нагадує головні правила: залишайтеся вдома; регулярно мийте руки з милом; уникайте контактів; працюйте дистанційно; надівайте захисну маску, якщо виходите на вулицю; тримайте дистанцію; допомагайте тим, хто цього особливо потребує.

Життя та здоров’я - найголовніші цінності, незалежно від геолокації, статі, віку чи переконань. Саме тому весь світ зараз дотримується цих правил.

Будьте здорові! Бережіть себе!

За оперативною інформацією Старосинявської ОТГ.