Фото без описуНа сьогодні на Старосинявщині станом на 10.04.2020 р. лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 6 хворих на ГРВІ: 4 дорослих та 2 дітей. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано, про що підтвердили тести. За тиждень зареєстровано 44 хворих, з них 15 дітей та 29 дорослих, 2 бронхопневмонії, одного госпіталізовано.

За кошти, зібрані на офіційних рахунках, медичним працівникам КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» та КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» проведено замовлення необхідних засобів індивідуального захисту. Закуплено лікарями КНП «Старосинявський ЦПМСД» необхідні засоби індивідуального захисту та препарати на загальну суму – 23 700 грн. (Додаються накладні).

Фото без опису

Фото без опису

Старосинявська селищна рада  висловлює щиру вдячність усім громадянам, керівникам агроформувань та приватним підприємцям, котрі долучилися до акції допомоги лікарям та пацієнтам. У такий скрутний час кожна надана допомога вартує уваги та щирої вдячності, спасибі вам, що не стоїте осторонь проблем жителів Старосинявської громади.

Ситуація: за даними Центру громадського здоров’я станом 10 квітня в Україні зареєстровано 2203 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 311 нових випадків.

На Хмельниччині сьогодні: є 18 лабораторно-підтверджених випадків COVID-19, за даними пресслужби Хмельницької міської ради. Із усієї кількості хворих на коронавірус 8 це - мешканці міста, 5 лікуються в стаціонарі інфекційної лікарні, 3 – амбулаторно; в Хмельницькій інфекційній лікарні перебуває 9 хворих  на COVID-19, з них 5 - мешканці міста.  В лікарні ще 4 хворих з підозрою на COVID-19, 2 з них з міста.  20 хворих в інфекційній лікарні з пневмоніями. В міській лікарні 8 хворих з пневмоніями (експрес-тести на COVID-19 показали усім негативні результати), в міській дитячій 6 хворих (експрес-тести показали усім негативні результати).

Прохання: сумлінно дотримуйтеся правил карантину! Провітрюйте приміщення, одягайте маску в громадських місцях, мийте руки та будьте обережні!

Піклуйтеся про себе та своїх близьких, дотримуйтеся дистанції у черзі за продуктами, допомагайте старшим людям. Будьте здорові!

 

Штаб оперативного реагування Старосинявської ОТГ.