Фото без описуНа сьогодні на Старосинявщині станом на 07.04.2020 р. лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» 9 хворих на ГРВІ: 5 дорослих та 4 дітей, 1 госпіталізовано із бронхопневмонією. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано.

За кошти, зібрані на офіційних рахунках, медичним працівникам КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» та КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» проведено замовлення необхідних засобів індивідуального захисту. Вже закуплено Старосинявською ЦРЛ: лампу бактерицидну, засоби індивідуального захисту (бахіли, рукавички, халати, комплект одягу протиепідемічний, комбінезон захисний, халат хірургічний) та лікарські засоби, необхідні для роботи. Загальна сума витрат склала 72 702 грн.

Ситуація: За даними Центру громадського здоров’я станом 7 квітня в Україні зареєстровано 1462 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки.

На Хмельниччині сьогодні: 7 квітня, станом на ранок, у Хмельницькій області вже 13 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Про таку кількість повідомили в Хмельницькій ОДА учора, пізно увечері.

Разом з тим за інформацією пресслужби Хмельницької міської ради станом на 8-у ранку також йдеться про те, що загальна кількість хворих на COVID-19 у Хмельницькій області - 13. Зазначається, що в Хмельницькій інфекційній лікарні наразі перебуває 8 хворих на COVID-19. З них 4 хворих – це мешканці Хмельницького. Ще двоє хмельничан лікуються амбулаторно. Решта з районів області. Додають, що 2 нових підтверджені випадки, про які йдеться, - з Шепетівки. (Джерело «Газета Є!»)

Прохання: сумлінно дотримуйтеся правил карантину! Провітрюйте приміщення, одягайте маску в громадських місцях, мийте руки та будьте обережні!

Піклуйтеся про себе та своїх близьких, наберіться терпіння. Будьте здорові!

 

Штаб оперативного реагування Старосинявської ОТГ.