Фото без описуНа сьогодні на Старосинявщині станом на 08.04.2020 р. лікарями КНП «Старосинявського ЦПМСД» зафіксовано 9 хворих на ГРВІ: 5 дорослих та 4 дітей, 1 із бронхопневмонією. Випадків коронавірусу та підозр наразі не зареєстровано, про що підтвердили тести.

 

За кошти, зібрані на офіційних рахунках, медичним працівникам КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» та КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» проведено замовлення необхідних засобів індивідуального захисту. Вже закуплено лікарями необхідні засоби індивідуального захисту та препарати на загальну суму 113 632 грн. КНП «Старосинявський ЦПМСД» - 16 870 грн.; та КНП «Старосинявська ЦРЛ» - 96 762 грн. (Додаються накладні).

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Старосинявська селищна рада  висловлює щиру вдячність усім громадянам, керівникам агроформувань та приватним підприємцям, котрі долучилися до акції допомоги лікарям та пацієнтам. У такий скрутний час кожна надана допомога вартує уваги та щирої вдячності, спасибі вам, що не стоїте осторонь проблем жителів Старосинявської громади.

Ситуація: За даними Центру громадського здоров’я станом 8 квітня в Україні зареєстровано 1668 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 52 летальні, 35 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 206 нових випадків.

На Хмельниччині сьогодні: 8 квітня, станом на ранок, у Хмельницькій області в інфекційну лікарню Хмельницького госпіталізовано 3 пацієнтів з підозрою на COVID-19. Таким чином, в інфекційні лікарні залишається 8 хворих на COVID-19 (з них 4 мешканці міста) ще 6 осіб з підозрою (3 підозри з Хмельницького). Загалом в області 15 хворих на Covid-19. 7 хворих - мешканці міста (4 у лікарні і 3 лікуються амбулаторно).
Джерело: «vsim.ua - новинний ресурс №1 у Хмельницькому».

 

Прохання: сумлінно дотримуйтеся правил карантину! Провітрюйте приміщення, одягайте маску в громадських місцях, мийте руки та будьте обережні!

Піклуйтеся про себе та своїх близьких, дотримуйтеся дистанції у черзі за продуктами, допомагайте старшим людям. Будьте здорові!

 

Штаб оперативного реагування Старосинявської ОТГ.