Фото без опису04 березня в сесійному залі відбулося пленарне засідання 61-ої чергової сесії селищної ради, яке відкрив та провів селищний голова Віталій Здебський. Для роботи в сесії зареєструвалося 20 депутат із 26. Згідно до Регламенту селищної ради, перед розглядом питань порядку денного сесії, депутати обрали лічильну комісію в складі трьох чоловік. До складу комісії увійшли депутати Володимир Кондратюк, Марія Омельчак, Віра Котик. Головою лічильної комісії обрано Володимира Кондратюка.

На спільному засіданні усіх постійних депутатських комісій підтримано пропозицію щодо додаткового включення до порядку денного сесії питань:

  • Про надання матеріальної допомоги;
  • Про розгляд клопотання заступника Головного державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель, дотримання вимог законодавства України про охорону земель у Хмельницькій області - заступника начальника – начальника Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.

Перед розглядом питань порядку денного сесії було надано слово для виступу:

  • голові Старосинявської РДА Вікарській Н.М.
  • депутату Старосинявської районної ради Маліновському М.Й., який звернувся з «Відкритим депутатським звернення до сесії»

Також зачитано колективне звернення жителів сіл Залісся та Подоляни.

З присутніми жителями сіл Залісся та Подоляни селищний голова та депутати домовились зустрітися 10 березня у залі засідань для спокійного, врівноваженого вирішення наболілих питань.

Депутати опрацювали 146 проектів рішення 61 –ї чергової сесії сьомого скликання, провели поіменне голосування та прийняли рішення.

Головуючий подякував депутатам за злагоджену, плідну, конструктивну роботу.

Фото без опису