Фото без описуЦьогорічна зима не радувала старосинявців сніжною та морозною погодою. Але в період, коли загальноосвітні заклади району знаходились на карантині, учні-спортсмени Пилявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – школи сприяння здоров’ю і козацькому гарту відділення «Лижних гонок» Старосинявської ДЮСШ, наполегливо готувались до Чемпіонату області з лижних перегонів.

Стираючи сніг і траву, вміло, крок за кроком, вони вдосконалювали навики пересування на лижах. І 8 лютого 2020 року вони взяли участь у Чемпіонаті області з лижних гонок, який проходив на базі відділення ОПДЮСШ «Колос», що в с.Хотьківці Красилівського р-ну. До речі, старшим тренером там працює наш земляк Штунь М.С.


Змагання проходили у трьох вікових групах серед хлопців та дівчат. Учні-спортсмени показали високі результати, займаючи призові місця:

  • У молодшій групі дівчат 2009 р.н. і мол. ІІІ місце посіла Фарбатюк Ангеліна, а п’ятою фінішувала Бондар Карина.
  • У групі дівчат 2008-2007 р.н. не було рівних Дем'яновій Анастасії, яка виборола І місце. Другою фінішувала Худик Маріанна, а Строжук Тетяна показала третій результат.
  • У старшій групі дівчат 2006-2005 р.н. неперевершеною була Собко Анна, зайнявши І місце. 
  • В середній групі серед хлопців 2007-2008 р.н. І місце виборов Порожан Микола, а Мельничук Олег фінішував з третім результатом. В заліковій групі по 12 місце фінішували з четвертим результатом – Заїка Костянтин, п’ятим – Маркевич Руслан, восьмим – Бондар Роман.
  • В старшій групі серед хлопців і місце посів Маркевич Микола, а другим фінішував Рабош Владислав.

Усі спортсмени нагородженні грамотами, медалями, а за І місце ще й кубками. Висловлюємо подяку за призовий фонд та можливість участі в змаганнях департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації, Федерації лижних гонок (Ремезу С.С.), Старосинявському відділу освіти, молоді, спорту, культури (Пузируку О.М.) та Старосинявській ДЮСШ (Пікульській Л.М.).

За результатами змагань  сформовано збірну команду області в НТЗ до Чемпіонату України і Всеукраїнських змаганнях серед ДЮСШ. Гордимося, що наші учні – Собко Анна, Дем'янова Анастасія, Маркевич Микола, Матвіюк Володимир і Мельничук Олег – захищатимуть честь області та Старосинявської ОТГ в цих змаганнях, які будуть проходити в мальовничих Карпатах на базі НСБ «Тисовець», що у Львівській області.

Користуючись нагодою, дирекція, педагогічний колектив та учні Пилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів хочуть подякувати місцевим фермера Повху М.В. і Гуменюку С.М. та агропідприємству «Енселко Агро» (Кернел) за надану матеріальну допомогу для придбання спортивного інвентарю і облаштування спортивної бази школи.

Фото без опису

Колектив

Пилявської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів –

школи сприяння здоров’ю і козацькому гарту.