Фото без описуСьогодні у селищній раді відбувся прийом громадян, який провів селищний голова Віталій Здебський.  На прийомі побувало 8 жителів громади, які зверталися із актуальними питаннями сьогодення та особистими питаннями:


•    жителька с.Пиляви клопотала за виділення ділянки землі для громадського пасовища, з офіційним звернення до селищної ради з цього питання зверталася в.о. старости Любов Назаренко;

•    звернулася жителька смт Стара Синява, яка  порушувала питання надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по 2 га для ведення особистого селянсько-фермерського господарства та оформлення її у приватну власність. В наявності у неї була документація без кадастрового номера, просила роз’яснити ситуацію;

•    жителька с.Паплинець добивалася за оформлення належним чином земельної ділянки, на користування якої її було надано дозвіл Паплинецькою сільською радою у 1998 році як земля для соціальної сфери;

Доручено відділу земельних відносин виконкому селищної ради вивчити питання та надати чіткі роз’яснення у встановлені терміни.

•    житель с.Ілятка звертався з приводу ремонту відрізку сільської вуличної дороги; доручено першому заступнику селищного голови  та відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій підготувати офіційні листи до керівників агропідприємств, які обробляють в селі землю, щоби спільно з селищною радою організувати виконання робіт.

•    під час прийому громадян обговорено питання благоустрою  окремих об’єктів галузі освіти, приєднання до мережі водогону дитсадка і місцевої школи у с.Паплинці; організації та проведення  тематичних святкових заходів.

Усі питання розглянуто,  обговорено із громадянами, направлено до реагування у відповідні структурні підрозділи та комунальні підприємства селищної ради. Більшість питань щодо надання роз’яснення стосувалися земельних питань, на котрі надано вичерпні відповіді під час прийому.

У роботі прийому взяли участь: перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, керуюча справами апарату Оксана Бондарчук, начальник юридичного відділу Ігор Шевчук, головний спеціаліст відділу земельних відносин виконкому селищної ради  Дмитро Осадчук, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконкому селищної ради Олександр Пузирук, начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму виконкому селищної ради Богдан Німець.

Фото без опису

За матеріалами прийому громадян.