Фото без описуНа базі Хмельницького науково-методичного центру культури і мистецтв відбувся фестиваль конкурс «Кришталева зірка». Юні таланти демонстрували свою майстерність у номінаціях: інструментальна музика, хореографія, вокальне та образотворче мистецтво, художнє слово.

Серед конкурсантів були і вихованці Пасічнянської дитячої музичної школи, які гідно виступили і здобули перемогу, виборовши І-ІІІ місця.

Такі мають результати: Цехмістер Олександра -1 місце, фортепіано(викладач Жарун Світлана Степанівна); Гавришко Марія-3 місце, фортепіано (викладач Палага Наталія Вікторівна);

сімейний дует у складі Дениса і Владислава Богдашевських (сопілка та фортепіано) – 3 місце (викладач Жарун Світлана Степанівна). Також за волю до перемоги і участь в конкурсі отримали дипломи: Козійчук Вікторія вокал (викладач Матусевич Людмила Іванівна), Сідорук Крістіна вокал (викладач Матусевич Людмила Іванівна), Воробйов Дмитро гітара (викладач Кулін Павло Михайлович), Тукало Вікторія гітара (викладач Кулін Павло Михайлович).

Переповнені емоціями, з гарним настроєм, дипломами та подарунками діти повернулись в рідну школу, щоб ще з більшим натхненням підійматись до вершин прекрасного, розділити радість перемог із викладачами та батьками.

Фото без опису

 

За матеріалами конкурсу.