Протягом 2019 року до Старосинявської селищної ради надійшло 6956 звернень від суб’єктів земельних відносин щодо забезпечення конституційних та законних прав громадян та юридичних осіб на землю.

Відділом земельних відносин виконавчого комітету селищної ради за цей період підготовлено та подано на розгляд пленарних засідань сесій Старосинявської селищної ради 136 проектів рішень.

Фото без опису

Відділом оформлено 16 договорів оренди землі , 13 додаткових угод про внесення змін до договорів оренди землі, 19 додаткових угод про припинення дії договору оренди землі,

У 2019 році на земельних торгах у формі аукціону було продано право оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0128 га.

У 2019 році реалізовано заходи Програми розвитку земельних відносин Старосинявської селищної ради на 2017-2021 роки – профінансовано 180,3 тис. грн. для виготовлення технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів смт Стара Синява, сіл Нова Синявка, Адампіль і Перекора.

Наразі триває робота сесій селищної ради із земельних питань.

 

Відділ земельних відносин виконкому селищної ради.