Фото без описуСьогодні у ТОВ «Хмельницькенергозбут» відбулася робоча нарада з питання реструктуризації боргу комунального підприємства Старосинявської селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1».

З метою безперебійного постачання питної води до споживачів, забезпечення водою домогосподарств та уникнення відключення комунального підприємства «Старосинявський центральний водоканал №1» від електромережі за наявний борг за електроенергію в сумі більше 50 тисяч гривень селищний голова Віталій Здебський та директор КП «Старосинявський ЦВК №1» Валентин Матіяш детально обговорили ситуацію, що виникла, на робочій нараді у ТОВ «Хмельницькенергозбут». Реструктуризація боргу – питання порядку денного. На жаль, склалися обставини, що станом на 10 лютого 2020 року збільшилася кількість боржників за спожиту питну воду – їх наразі є 82 абоненти, борг в сумі 66,5 тис. грн. виник внаслідок несплати за надані послуги.

Варто нагадати, що в кінці 2019 року селищною радою надано підтримку водоканалу - на сесії підтримано Програму забез­печення, функціонування та розвитку комунального підприємства «Старосинявський ЦВК №1» на 2019 рік, на що депутати спрямували 200 тис. грн. із селищного бюджету.

Частина абонентів-боржників погасила борг, що виник, ще частина абонентів не провели оплату за послуги водопостачання до кінця січня 2020, що створило таку ситуацію. Тому, реструктуризація боргу – питання №1 на сьогодні, про що йшла мова на нараді.

Прес-служба ОТГ.