Фото без описуСелищна рада продовжує працювати над ліквідацією багаторічних несанкціонованих сміттєзвалищ, що утворилися на території громади. Сьогодні селищний голова Віталій Здебський, перебуваючи на місці події, зауважив, що більше 500 т сміття вивезено технікою КП «Старосинявський комунгосп» із території біля мікрорайону Братки, де проживає близько 600 жителів. Використовуючи кошти екологічного збору, селищною радою організовано роботи із вивезення сміття.

Поряд стихійного сміттєзвалища знаходиться свердловина, з якої іде постачання води, сміття знаходиться близько від охоронної зони водонапірної башти, на території поля граються діти…

Начальник КП «Старосинявський комунгосп» Ігор Федорчук сказав, що за сприятливих погодних умов сміттєзвалище буде ліквідовано за кілька робочих днів.

Прохання до жителів мікрорайону – не смітіть, не створюйте самі для себе антисанітарні умови поблизу. Бережіть довкілля, заключіть договори із КП «Старосинявський комунгосп» на вивезення твердих побутових відходів, це допоможе усім разом дбати про чистоту та екологію навколишніх територій.

Не там чисто, де прибирають, а там, де не смітять…

Старосинявська ОТГ.