Фото без описуВетеран праці Ємець Микола Кирилович чвідсвяткував свій 95-ти річний ювілей від дня народження. Його трудова стежина стелилася господарськими справами місцевого колгоспу, маслозаводу, де провів більшу частину свого трудового життя… Селищний голова Віталій Здебський відвідав старожила і привітав з ювілеєм.


Народився ювіляр у далекому 1924 році, довелося пережити непростий історичний період голодоморів, репресій, Великої Вітчизняної війни, відродження і становлення господарства. Багато власних зусиль вклав у розвиток Старосинявського району, які зафіксовані історією краю, історією підприємств, де працював.

95 років – ювілей - непересічний, знаковий рубіж, з якого повніше і рельєфніше видно пройдене, його плоди та підсумки - життєві, професійні.

Доля дарувала активне, багате і цікаве життя: за плечима славний життєвий шлях, сповнений сумлінної праці, багатолітнього досвіду у господарській галузі.

Селищний голова Віталій Здебський та депутат селищної ради Олег Лучіцький адресували щирі слова привітань та вдячності за багаторічну працю Миколі Кириловичу, мелодійними піснями та вітальною піснею «Многая літа…» привітали ювіляра артисти районного Будинку культури та вручили подарунок.

Шановний ювіляре! Дозвольте побажати Вам міцного богатирського здоров"я, міцності духу і наснаги для здійснення усього задуманого на довгі-довгі роки. Від щирого серця бажаємо, щоб всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь . Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!

Старосинявська ОТГ.