Фото без описуКожного року в кінці грудня вже стало давньою доброю традицією - в день зимового сонцестояння святкувати День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Одним із найбільших колективів на території Старосинявської громади є Старосинявський район електричних мереж ПАТ «Хмельницькобленерго», котрий ефективно працює над  забезпеченням електропостачання в кожну домівку, населений пункт та впровадженням нових технологій з освітлення  уже понад 45 років.

Цього року Старосинявський РЕМ працював над монтажем освітлення у населених пунктах Старосинявської ОТГ, виконуючи заходи Програми з освітлення населених пунктів Старосинявської селищної ради на 2019-2020 роки та інвестиційної програми АТ «Хмельницькобленерго».


У день професійного свята зібралися усі  працівники галузі, керівники підрозділів РЕМ, ветерани-енергетики  на чолі із колишнім директором РЕМ Віктором Йосиповичем Чернишем та колектив із директором РЕМ Олегом Вікторовичем Чернишем. Їх прибули привітати селищний голова Віталій Здебський, перший заступник голови райдержадміністрації Надія Вікарська, голова районної ради Василь Олійник.

Селищний голова Віталій Здебський подякував енергетикам за співпрацю, реалізацію селищної Програми з освітлення населених пунктів, адже завдяки спільних дій та професіоналізму енергетиків вдалося провести більше 13 км ліній електромереж та встановити додатково 600 світлоточок; провести підключення свердловин. Близько 160 км мереж водогонів запрацювало на території ОТГ, які побудовані громадою, і в цьому є теж частка роботи енергетиків.

Фото без описуДиректор РЕМ Олег Черниш виступив із підсумками роботи організації за 2019 рік,  з якими колектив успішно справився, незважаючи на значні об’єми виконання робіт та ситуації, в яких доводилося непросто виконувати заплановані обсяги робіт в цьому році. Директор РЕМ висловив подяку колективу у День професійного свята, висловив вдячність ветеранам енергетичної галузі.

За сумлінне і добросовісне виконання своїх професійних  обов’язків  та  з нагоди  професійного свята Дня енергетика селищний голова вручив грамоти селищної ради, нагороджено:

  • Заточного Олександра Володимировича – майстра виробничої дільниці з експлуатації засобів обліку Старосинявського РЕМ,
  • Костика Олександра Івановича - начальника дільниці по балансам Старосинявського РЕМ,
  • Бацу Олександра Андрійовича – інженера з організації експлуатації та ремонту Старосинявського РЕМ,
  • Мовчана Ігоря Сергійовича – електромонтера з експлуатації Старосинявського РЕМ,
  • Шапку Миколу Володимировича – водія Старосинявського РЕМ.

Святковий концерт подарували енергетикам працівники районного Будинку культури.

У цей День від імені депутатського корпусу  та виконавчого  комітету селищної ради   ми приєднуємося до привітань на адресу всіх наших енергетиків і бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів на виробництві, радості і виконання всіх їхніх задумів і сподівань!

Фото без описуФото без опису

Прес-служба ОТГ.