Фото без описуРадісними передзвонами наповнився вечір у селі Нова Синявка, який ознаменувався гарною традицією жителів села відкривати головну ялинку. Із першими сутінками біля сільського Будинку культури зібралося чимало люду та молоді на свято.

Щирі вітання адресував селищний голова Віталій Здебський, передаючи Вифлеємський вогонь миру, щоби в кожній оселі панував мир, злагода та добро. Селищний голова побажав усім нових звершень, міцного здоров’я у новому році, подарував ялинкову гірлянду та солодощі для дітей.

Гарну вітальну програму підготували артисти районного Будинку культури, їх підтримала молодь села, котра водила хороводи навколо ялинки.

З новорічно-різдвяними святами привітала односельчан в.о. старости села Нова Синявка Галина Пилипчук, бажаючи усім здійснення планів, щастя та миру.

У цей вечір лунали слова вдячності керівнику місцевого господарства ФГ «Новосинявське» Сергію Кравчуку, без якого не було б такого чудового свята.

Яскраво засяяли новорічні вогні на ялинці, додаючи святкового настрою, не зважаючи на сиру зовсім не зимову погоду.

Концертну програму відкрили юні учасники дійства, які танцювали, співали, проводили конкурси із Дідом Морозом та Снігуркою, їздили на коні і веселили людей.

Щирі привітання линули з вуст ведучих: здійснення всіх задумів, добра, гарного настрою та нових звершень у новому році!

Фото без описуФото без опису

Прес-служба ОТГ.