Фото без описуСвято Миколая щороку відзначають 19 грудня. Вважається, що Святий Миколай – покровитель і заступник дітей. Найбільше це свято очікує саме малеча, адже Святий Миколай приносить слухняним діткам подарунки. І до вихованців Старосинявського центру комплексної реабілітації «Надія» завітав Святий Миколай з Ангелом. Крім традиційних подарунків, Миколай ще й весело танцював, співав, грав в ігри з дітками, влаштовував конкурси для батьків. Малеча із задоволенням виконувала всі вказівки Святого, батьки та гості щедрими оплесками вітали учасників свята.

Також завітали з подарунками та теплими словами селищний голова Віталій Здебський, працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради, працівники Старосинявської дитячої бібліотеки, приватний підприємець Тетяна Сопрук, отець греко-католицької церкви Мирон Лушней з семінаристом Тернопільської духовної семінарії, Благочинний Старосинявського району Православної церкви України Олег Макаровський. Працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передали у подарунок від Старосинявської селищної ради розвиваючі ігри.

Селищний голова Віталій Здебський привітав вихованців центру зі святом, подякував за нелегку відповідальну працю у вихованні дітей працівникам центру. Кожному вихованцю вручив святкові подарунки.

Святий Миколай був дуже щедрий і та святкова атмосфера, яку він залишив у дитячому колективі, у кожному серці залишиться надовго і вони теж щедро даруватимуть її оточуючим.

Фото без опису

Старосинявський центр комплексної реабілітації «Надія»