Фото без описуУ малому залі адмінбудинку Старосинявської селищної ради відбулася конференція районної організації ветеранів війни та праці, в якій взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, заступник голови районної державної адміністрації Оксана Ліщишина, голова районної ради Василь Олійник.

Виступаючи перед присутніми, заступник селищного голови Світлана Лакуста подякувала ветеранам за співпрацю, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді та активну життєву позицію. При цьому було відмічено, що між ветеранською організацією та Старосинявською селищною радою склалися міцні, конструктивні взаємини, в основі яких покладено принципи взаєморозуміння й відповідальності.

В ході роботи конференції делегати розглянули такі питання:

  • Звіт президії ветеранської організації.
  • Вибори районної ради ветеранської організації.
  • Вибори ревізійної комісії.
  • Вибори делегатів на обласну конференцію.

  Враховуючи непрості соціально-економічні умови, в яких проживають сьогодні ветерани війни та праці, конференція, як пріоритетне завдання, визначила більше уваги приділяти соціальному захисту ветеранів, що передбачено Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». В першу чергу медичному, соціальному, житлово-комунальному обслуговуванню пільгових категорій населення.

На проведення конференції за сприянням Старосинявського селищного голови Віталія Здебського було виділено 5000 грн..