Фото без описуПрацівники комунального підприємства селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» активізували роботи з індивідуальних підключень домогосподарств до мережі нового водогону на вулицях Ватутіна, Сковороди, Заводська та Зарічна у смт Старій Синяві, які планується завершити до початку нового року.

Прохання КП «Старосинявського ЦВК №1» до жителів селища оперативніше подавати заяви на індивідуальні підключення до мережі нового водогону. Для цього детальніше ознайомтеся з інформацією:

На замітку: (цей матеріал стане в пригоді, якщо бажаєте підключити домогосподарство до центральної мережі водопроводу) https://starosynjavska-gromada.gov.ua/news/1554897881/

Після отримання технічних умов необхідно:

  • виготовити проектну документацію та погодити її з КП “Старосинявський центральний водоканал №1”.;
  • виконати роботи згідно з погодженою проектною документацією (прокладання мереж, встановлення вузлів обліку, тощо) без виконання безпосереднього підключення до водопровідно-каналізаційних мереж.
  • отримати письмовий дозвіл від КП “Старосинявський центральний водоканал №1” на підключення.
  • укласти договір з КП “Старосинявський центральний водоканал №1” про надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення”.

Шановні жителі Старої Синяви, ми працюємо для вас, щоби в кожному домі були зручності, була вода. Чим швидше пройдуть процедури підключення до нового водогону, тим швидше ви позбудетеся перебоїв із водопостачанням.

Фото без опису

КП «Старосинявський ЦВК №1».