Працівники комунального підприємства селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» активізували роботи з індивідуальних підключень домогосподарств до мережі нового водогону на провулку Поштовому у смт Старій Синяві та продовжено роботу в цьому напрямку в с.Харківці та окремих вулицях Старої Синяви.

Прохання КП «Старосинявського ЦВК №1» до жителів селища оперативніше подавати заяви на індивідуальні підключення до мережі нового водогону. Для цього детальніше ознайомтеся з інформацією:

На замітку: (цей матеріал стане в пригоді, якщо бажаєте підключити домогосподарство до центральної мережі водопроводу) https://starosynjavska-gromada.gov.ua/news/1554897881/

Після отримання технічних умов необхідно:

  1. виготовити проектну документацію та погодити її з КП “Старосинявський центральний водоканал №1”.;
  2. виконати роботи згідно з погодженою проектною документацією (прокладання мереж, встановлення вузлів обліку, тощо) без виконання безпосереднього підключення до водопровідно-каналізаційних мереж.
  3. отримати письмовий дозвіл від КП “Старосинявський центральний водоканал №1” на підключення.
  4. укласти договір з КП “Старосинявський центральний водоканал №1” про надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення”.

КП «Старосинявський ЦВК №1».