Фото без описуСьогодні завершила роботу 53-а позачергова сесія селищної ради, яку провів селищний голова Віталій Здебський. Участь в роботі взяли 15 депутатів селищної ради. На розгляд депутатів було запропоновано  питання:

  • 1.  Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік;
  • 2. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  меж частини земельної  ділянки, на яку  поширюється  право  сервітуту.

Обрано лічильну комісію у складі: голова лічильної комісії Олександр Логвін, члени комісії Марія Омельчак та Галина Холодняк.

Селищний голова розповів про шляхи вирішення проблемних питань та наголосив на необхідності внесення змін до селищного бюджету, які зумовлені часом, наданням співфінансування на пріоритетні напрямки роботи, зокрема направлення коштів на виконання інвестиційних проектів в рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Доповідала начальник управління фінансів виконкому селищної ради Мирослава Кузьмич; детально обговорено проект рішення, де розглядали збільшення видаткової частини спеціального фонду селищного бюджету в сумі 396 тис. грн. та направлення даних коштів на виконання інвестиційних проектів в рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості (частка співфінансування на Пилявську амбулаторію, будівництво) – 131 тис. грн. та 74,5 тис. грн. – частка спів фінансування для придбання службового автотранспорту для медичних працівників амбулаторії с.Нова Синявка; 190,5 тис. грн. на капітальний ремонт приміщень приймального відділення Старосинявської ЦРЛ.

Селищний голова підбив підсумки роботи за перше півріччя (ВІДЕО).

Участь в роботі сесії взяли: перший заступник голови  Старосинявської РДА Вікарська Н.М.; керівники  установ та організацій: головний лікар КНП «Старосинявська  центральна районна  лікарня»  Макогонський В.М.; начальник відділу культури, національностей та  туризму  Німець Б.П.,  головний лікар Старосинявського  комунального некомерційного підприємства «Старосинявський центр первинної медико-санітарної  допомоги» Ананьєва Н.О.,  виконуючі обов’язки старост сіл громади та працівники апарату селищної ради.

Фото без опису

За матеріалами сесії.