Фото без описуУ залі адмінбудинку проходило засідання виконкому селищної ради, яке провів селищний голова Віталій Здебський. На розгляд членів виконкому винесено одне питання «Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік».

Доповідала начальник управління фінансів виконкому селищної ради Мирослава Кузьмич; детально обговорено проект рішення, де розглядали збільшення видаткової частини спеціального фонду селищного бюджету в сумі 396 тис. грн. та направлення даних коштів на виконання інвестиційних проектів в рамках реалізації заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості (частка співфінансування на Пилявську амбулаторію, будівництво) – 131 тис. грн. та 74,5 тис. грн. – частка спів фінансування для придбання службового автотранспорту для медичних працівників амбулаторії с.Нова Синявка; 190,5 тис. грн. на капітальний ремонт приміщень приймального відділення Старосинявської ЦРЛ.

Фото без описуСелищний голова підбив підсумки роботи виконкому, наголосив на завершенні об’єктів на території громади: завершення будівництва та реконструкції водогонів у селах – Ожарівка, Паньківці; продовжено роботи з прокладання водопроводу в с.Паплинці, де згідно соціальної угоди із ТОВ «Агропродукт» спрямовано 150 тис. грн. на закупівлю 800 м труб, потрібно прокласти 14 км водогону, і це є найбільша протяжність серед збудованих водогонів в селах громади; триває реконструкція (термомодернізація) Старосинявського ДНЗ «Зернятко»; продовжуються роботи з побудови мереж водопроводів у селах Харківці, Мшанець; триває процес виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво мереж водогонів в селах Мисюрівка та Буглаї; розпочали роботи з капітального ремонту тротуару на вул.Івана Франка у смт Старій Синяві; у співпраці із БФ «Разом з КЕРНЕЛ» реалізовано нові об’єкти: ремонт Заставецької криниці, упорядкування скверу на вул.Грушевського (біля пам’ятного знаку чорнобильцям); закуплено холодильного обладнання у два відділення ЦРЛ; завершується будівництво нового майданчика з твердим покриттям біля Старосинявського НВК; у співпраці із фірмами з надання послуг по теплопостачанню відновлюється робота і йде заміна котлів на твердопаливні ( ТОВ «Галіон») в с.Адампіль та смт Стара Синява, планується завезти нове обладнання, що дасть вчасно та ефективно увійти в опалювальний сезон 2019-20р.р. Голова громади зосередив увагу членів виконкому на пришвидшенні виконання робіт з індивідуальних підключень до мереж водопроводів, котрі вже здано в експлуатацію, до настання холодів.

 

За матеріалами виконкому.