Фото без описуТеплий вересень 2019-го сприяв проведенню різних фізкультурно-оздоровчих заходів серед молоді на території громади. Традиційно в ці дні тренерами Старосинявської дитячо-юнацької спорт школи у співпраці із учителями фізичної культури та допризивної підготовки навчальних закладів організовується свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

Нещодавно у Старосинявській ДЮСШ проводились змагання «Відкритої першості ДЮСШ з волейболу, футболу, легкої атлетики». Були запрошені на змагання команди Пасічнянського НВК, Новосинявської ЗОШ І – ІІІ ст., Адампільської ЗОШ І- ІІІ ст. Всі учні-спортсмени показали високий рівень фізичної підготовки і були відзначені грамотами та солодощами.

Тож, шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту бажаємо вам усім фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

Фото без опису

Старосинявська ДЮСШ.