Фото без описуОсінь – пора готуватися до зимового періоду. Час прибрати навколишні території, прилеглі території до будинків, навести благоустрій біля своїх домівок. У вирішенні цих питань  допомогу жителям громади надає комунальне підприємство селищної ради «Старосинявський комунгосп», працівники якого розробили різні види послуг для населення із благоустрою та допомоги в аграрному секторі.

Начальник КП «Старосинявський комунгосп» Ігор ФЕДОРЧУК розповів:
- Наш колектив працює над забезпеченням благоустрою на території громади згідно прийнятої на сесії селищної ради Програми розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою. Кожного дня зустрічаємо багато проблем: хочу наголосити, що виконувати Правила благоустрою повинні не лише працівники комунгоспу, але й усі мешканці, керівники, підприємці та власники будівель, земельних ділянок – прибирати свої території та площі біля територій, а не всі це розуміють, на жаль…

У Старій Синяві на вул. Івана Франка, вул.Грушевського  та й  багато інших, жителі багатоповерхівок захаращують сміттям – листям, гіллям, рослинними залишками, квітами усі баки для сміття, а ці відходи можна було спалити на ділянці, часто виливають рідкі побутові відходи та залишки від утримання домашніх тварин. А це вже порушення. Баки для сміття псуються... Договори на вивезення твердих побутових відходів теж не поспішають заключати. То виходить, самі ж собі створюють такі умови, виникають відповідно несанкціоновані сміттєзвалища, а потім звикли ще когось звинувачувати в усіх бідах. Не хочеться про таке розповідати, але факти є фактами, і прикро, що цьому немає розуміння. Живемо ж «в одній хаті», і не там чисто, де прибирають, а там, де не смітять… Ми завжди готові до співпраці: беремо замовлення, виїжджаємо на території, залучаємо техніку, виконуєФото без описумо завдання, на які передбачено кошти відповідно до Програми благоустрою, надаємо платні послуги.

Підприємством надано автопослуг на суму більше 123 тис. грн.; тракторних послуг на суму більше 178 тис. грн.; здійснено вивіз твердих побутових відходів на суму більше 52 тис. грн.; здійснено ряд заходів із благоустрою територій на суму більше 326 тис. грн. Працюємо, хоча і є різні проблемні ситуації, які обговорюємо та знаходимо шляхи вирішення на робочих нарадах із селищним головою.

У разі виникнення запитань звертайтеся за такими телефонами: роб. 2-09-16; моб. 097- 746-37-29.