Фото без описуУдосконалення діючої мережі закладів культури, необхідності зміцнення їхньої матеріально-технічної бази, задоволення культурних та духовних потреб жителів громади й організацію його дозвілля, підтримку талановитої молоді – ці та ряд інших питань розглянуто на нараді з директорами сільських будинків культури та завідувачами сільських клубів Старосинявської громади, яка відбулася 27 серпня в районному будинку культури.

В нараді взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, начальник відділу культури, національностей, релігії та туризму виконавчого комітету селищної ради Богдан Німець, методисти районного будинку культури Зоя Ткачук та Ніла Латишко.

На нараді також проаналізовано роботу кожного сільського клубного закладу протягом року. Деяким керівникам наголошено на активізації роботи щодо проведення культурно-мистецьких заходів та висвітлення їх в ЗМІ. Звернено увагу на дотриманні чистоти та порядку у сільських клубних установах, прибудинкової території, біля пам’ятників, які знаходяться на балансі відділу культури, національностей, релігії та туризму.

Керівникам сільських клубних закладів надано відповідні доручення та рекомендації в організації їх роботи.

Фото без опису