В Липківському сільському клубі пройшло яскраве, масове святкування 28-ї річниці незалежності України, яке організувала завідуюча клубу Поліщук Тетяна Валеріївна. Концерт був насичений віршами про рідне село та Україну, хореографічними композиціями у виконанні колективів «Перлинка», «Мрія», «Врода» та піснями, у виконанні Дарини Дівової, вокального тріо у складі Шафінськоїі Сніжани, Кулик Христини та Шуляк Марії.

В концертній програмі також взяли участь начальник відділу культури, національностей, релігії та туризму Богдан Німець, який виконав віртуозні мелодії на баяні, та працівники районного будинку культури, які подарували глядачам віночок мелодійних пісень. Жителі села та гості свята тепло приймали і аплодували місцевим та запрошеним артистам.

Привітали з Днем Незалежності місцевих жителів Старосинявський селищний голова Віталій Здебський та депутат Старосинявської селищної ради Олег Лучицький, в.о. старости Віктор Сосняк.

Віталій Едуардович подякував завідуючій сільського клубу Поліщук Т.В. та всім учасникам свята за змістовний святковий концерт та пригостив всіх учасників свята морозивом.

Учасники свята одержали солодощі і від ТОВ «Візит» та місцевого приватного підприємця Оксани Галущак.

Свято продовжилось святковою дискотекою у супроводі живої музики (музиканта Чайки Олександра Олександровича)..