Фото без описуУ 2017 році в с.Дашківці селищною радою проведено реконструкцію вуличних мереж водопроводу, на що було використано - 622,5 тис. грн.; побудовано мережі водопроводу в селі протяжністю 5030 м. У 2019 році виникали проблемні питання із упорядкуванням процесу індивідуальних підключень домогосподарств, котрі на даний час жителі с.Дашковець вирішують із комунальним підприємством «Старосинявський центральний водоканал №1». Як повідомив директор комунального підприємства селищної ради «Старосинявський ЦВК №1» Валентин Матіяш:

«На сьогодні розпочато роботи працівниками водоканалу з індивідуальних підключень домогосподарств до центральних мереж водопроводу у с.Дашківці та смт Стара Синява вул. Зарічна. Із першого вересня колектив буде роботи обхід дворів та квартир на вулицях Івана Франка, Ватутіна з приводу переходу на новий водогін, і розпочнуться роботи в цьому напрямку, для цього залучаються усі можливі методи співпраці та прикладаємо багато зусиль колективу. Прохання - не розводити паніки, комунальне підприємство працює згідно вказаних норм чинного законодавства, є прописана процедура підключень, колектив водоканалу готовий до результативної співпраці і надасть кваліфіковану підтримку, роз’яснення та допомогу з вирішення спірних питань.»

На замітку: (цей матеріал стане в пригоді, якщо бажаєте підключитися до центральної мережі водопроводу)

https://starosynjavska-gromada.gov.ua/news/1554897881/

Після отримання технічних умов необхідно:

  1. виготовити проектну документацію та погодити її з КП “Старосинявський центральний водоканал №1”;
  2. виконати роботи згідно з погодженою проектною документацією (прокладання мереж, встановлення вузлів обліку, тощо) без виконання безпосереднього підключення до водопровідно-каналізаційних мереж.
  3. отримати письмовий дозвіл від КП “Старосинявський центральний водоканал №1” на підключення.
  4. укласти договір з КП “Старосинявський центральний водоканал №1” про надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення.

 

КП «Старосинявський центральний водоканал №1».