Сьогодні в сесійному залі відбулося пленарне засідання 52-ої чергової сесії селищної ради, яке відкрив та провів селищний голова Віталій Здебський. Для роботи в сесії зареєструвалося 21 депутат із 26. Згідно до Регламенту селищної ради, перед розглядом питань порядку денного сесії, депутати обрали лічильну комісію в складі трьох чоловік. До складу комісії увійшли депутати Володимир Кондратюк, Юрій Гурин, Віра Котик. Головою лічильної комісії обрано Володимира Кондратюка.

Депутати одноголосно підтримали пропозицію депутата Галини Симчишиної додатково включити в порядок денний сесії питання та розглядати його першим:

  • Про затвердження Акту прийому-передачі основних засобів, малоцінних необоротних матеріальних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, медикаментів, господарських матеріалів, паливно-мастильних матеріалів та запчастин по Старосинявській центральній районній лікарні станом на 01 серпня 2019 року.

Також підтримали пропозицію депутатів Володимира Кондратюка та Юрія Гурина додатково включити в порядок денний сесії питання «РІЗНЕ».

Перед розглядом питань порядку денного за дорученням селищного голови перед депутатами виступив начальник юридичного відділу апарату селищної ради Ігор Шевчук з метою ознайомлення депутатів з процедурою винесення рішень на повторний розгляд та більш детального обґрунтування розгляду даних питань.

Депутати повторно детально опрацювали рішення 50 чергової сесії сьомого скликання № 28/2019 та № 29/2019 від 31.07.2019 «Про поновлення договору оренди», які призупиненні розпорядженням селищного голови № 49/2019-р від 05.08.2019 року, провели поіменне голосування та прийняли рішення.

В розділі «Різне» депутати підтримали пропозицію депутата Володимира Кондратюка звернутися із клопотанням до Виробничого підрозділу Жмеринська Дирекція залізничних перевезень регіональної філії Південно – Західна залізниця Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» про не закриття квиткової каси на залізничній зупинці в с. Адампіль. Також депутати підтримали звернення депутата Юрія Гурина щодо проведення ремонту дороги комунальної власності по вул. Є.Шапко в смт. Стара Синява.

Головуючий подякував депутатам за злагоджену, плідну, конструктивну роботу.