Розпочалися роботи з реконструкції мереж водопостачання сіл Пишки, Ожарівка, Мшанець, Паньківці, Харківці. Селищний голова Віталій Здебський обговорив це питання з мешканцями та інвесторами. Водопостачання населених пунктів громади - одне із перших напрямків роботи об’єднаної територіальної громади.

Спільні зусилля для його вирішення спрямовують спеціалісти селищної ради, депутатський корпус та виконавчий комітет, активно підключаються самі жителі сіл, які на загальних зборах громадян проголосували за питання забезпечення в населених пунктах громади водопостачання і відзначили це першочерговим для подальшої роботи та планування робіт в ОТГ. Рівень грунтових вод значно знизився, а вода – це забезпечення життєдіяльності, тому одним із перших в розвитку інфраструктури сіл жителі більшістю голосів визначилися на будівництві водогонів у селах.

На даний час у с.Пишки прокладено мереж водопостачання діаметром: ф75 – 400м; ф63 – 650м; ф50 – 500м; ф40 – 100м; ф32 – 120 м.

У с.Паньківці прокладено мереж водопостачання діаметром ф75 – 850м; ф50 – 350м; ф32- 1144м.

У цей момент дуже важлива підтримка інвесторів, які обробляють земельні ділянки. Враховуючи ситуацію та бажання мешканців сіл в рамках соціальної угоди із селищною радою керівництво ТОВ «Хмільницьке» спрямували близько 500 тис. грн. на допомогу в закупівлі 11 км 100 м труб для проведення мереж водопроводів у населених пунктах громади: Ожарівці, Пишках та Мшанці.

У с.Паньківці (с.Лисанівці) у співпраці селищної ради із БФ «Разом з КЕРНЕЛ» закуплено інвестором більше 12 км труб на суму до 400 тис. грн.

Виконавчий комітет селищної ради, селищний голова Віталій Здебський дякують інвесторам за надійну співпрацю у розвитку інфраструктури сіл та розуміння, підтримку, надану допомогу у виконанні запланованих проектів.

 Відділ (Інспекція) ДАБК.