В рамках проекту Вдосконалення системи цивільного захисту в об’єднаних громадах, яка впроваджується Асоціацією добровільних пожежних команд Республіки Польща за підтримкою Програми "U-LEAD з Європою", на базі Старосинявського районного сектору ДСНС ГУ (34 Державного пожежно-рятувального поста смт. Стара Синява) у Хмельницькій області проходить навчання 12 Старосинявських добровольців- вогнеборців.

Фото без опису

Добровольці проходили теоретичну частину зустрічі, набуваючи досвіду щодо дій у різних надзвичайних подіях та ситуаціях: навчання по тактиці гасіння пожеж, ознайомлення з технікою, засобами захисту органів дихання та зору, і саме основне, як правильно надавати домедичну допомогу та робити серцево-легеневу реанімацію. Після чого присутнім продемонстрували спеціальну та аварійно-рятувальну техніку і обладнання, що є на озброєнні в підрозділах, із застосуванням у різних непередбачуваних ситуаціях.

Завдячуючи участі в проекті вогнеборці з добровільних пожежних дружин здобувають цінний досвід, що у майбутньому стане надійним щитом проти вогняної стихії для жителів нашого краю.

Прес-служба ОТГ.