Сьогодні у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провела заступник голови адмінкомісії Оксана Бондарчук. У роботі комісії взяли участь 6  членів комісії із 11.

Комісія розглянула 9  протоколів про адміністративне правопорушення, складених працівниками  Старосинявського ВП СВП ГУНП щодо перебування на робочому місці в стані алкогольного сп’яніння; складених Летичівським відділом поліції ГУНП відносно жителя смт Стара Синява щодо порушення порядку в громадських місцях – заборону куріння; розглянуто один протокол щодо порушення правил благоустрою на території Старосинявської селищної ради; протоколи щодо примушування неповнолітніх до вживання алкогольних напоїв; протокол щодо продажу неповнолітньому спиртних напоїв.

Фото без опису

Згідно ст. 156 КУ Про адміністративні правопорушення, (було внесено зміни до статті) порушення працівником підприємства торгівлі правил торгівлі спиртними напоями чи тютюновими виробами в приміщеннях або на територіях, заборонених законом, або в інших місцях, визначених рішенням відповідного органу місцевого самоврядування, як таких, де роздрібна торгівля спиртними напоями через торгові автомати чи неповнолітнім особам, а також продаж тютюнових та спиртних виробів особам, які не досягли 18 років, продаж цих товарів у заборонений рішенням відповідного органу місцевого самоврядування час доби тягне за собою накладення штрафу від ста до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, (від 1700 до 6800 грн.)

Члени адмінкомісії внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Складено 8 постанов про адміністративні правопорушення. Загальна  сума  штрафів склала близько 2,6 тис. грн.  

Прес-служба ОТГ.