Фото без опису25 червня у залі засідань адмінбудинку проведено спільне засідання двох постійних депутатських комісій з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища та з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту. За згодою засідання комісій відкрила та провела голова комісії Симчишина Галина Григорівна.

В роботі комісії взяли участь заступник селищного голови Лакуста С.В.., начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Кузьмич М.М., начальник юридичного відділу апарату селищної ради Шевчук І.С., доповідачі згідно переліку питань.

Депутати детально опрацювали та погодили 26 проектів рішень, що включені до порядку денного 49-ї сесії селищної ради, яка запланована на 27 червня 2019 року.

Підтримали пропозицію додатково включити в порядок денний сесії питання «Про затвердження Програми забезпечення заходів щодо проведення призову громадян України на строкову військову службу, призову офіцерів запасу, які закінчили військові кафедри на військову службу, призову на військову службу за контрактом, зборів резервістів та мобілізації військовозобов’язаних на території Старосинявської селищної ради на 2019 - 2020 роки»

Пропозиції депутатів взято уваги та будуть розглядатись на засіданні сесії..

Депутати працювали злагоджено, плідно, конструктивно.

Фото без опису