Фото без описуІз робочим візитом у ФП с. Щербані, Чехи, Сьомаки, Буглаї, Дашківці, Карпівці та Пилявську АЗП/СМ завітала головний лікар КНП «Старосинявський ЦПМСД» Надія Ананьєва. Мета відвідувань ФП – поспілкуватися з медичними працівниками на робочих місцях, спільно обговорити найбільш гостре і болюче питання – технічний стан будівель, більшість з яких потребує поточного ремонту та, з метою енергозбереження, заміни вікон і дверей на металопластикові. Крім, того головний лікар перевірила дотримання санітарно-епідемічного режиму, ведення медичної документації, благоустрій прилеглої до ФП території.

У деяких селах, головному лікарю вдалося поспілкуватися з місцевими мешканцями. Було приємно чути схвальні відгуки про роботу фельдшерів, щиру подяку за їхню сумлінну працю і людяність. Особливо хочеться відзначити завідуючу ФП сіл Буглаї, Дашківці Гуцалюк Тетяну Володимирівну.

Хоча, перевірка ФП була позаплановою та без попереджень, варто відмітити, що більшість медиків свідомо відносяться до своїх посадових обов’язків та добросовісно виконують нелегку, проте благородну справу.

Фото без опису
 

КНП «Старосинявський ЦПМСД».