Фото без описуДень медичного працівника - свято особливої атмосфери. Кожного року цей день по-особливому  відзначає суспільство:  лікар відіграє важливу суспільну роль і посідає вагоме місце в житті кожної людини, родини, сім’ї. Третя неділя червня є професійним святом для медичних працівників. Яким є це свято і ким його затверджено? Насправді,  день медичного працівника відзначають достатньо давно - з 1980 року. Щоправда, міжнародним цей день не назвеш - у різних країнах день медика відзначається в різний час і по-різному. Наприклад, є  Всесвітній день охорони психічного здоров'я, День медсестри, День лікаря. Але, як би не називали цей святковий день, він у календарі професійних свят посідає почесне місце.

У цей день голова громади Віталій  Здебський під час зустрічі із медпрацівниками  комунальних закладів  Старосинявської селищної ради - Старосинявського ЦПМСД та  Старосинявської центральної районної лікарні, працівниками ФАПів та амбулаторій сімейного лікаря - щиро привітав з професійним святом, адресував теплі побажання щастя, мирного неба, міцного здоров’я та шани від людей.

Віталій  Едуардович  нагородив грамотами Старосинявської селищної ради:

  • Гордова Володимира Арсентійовича –завідуючого терапевтичним відділенням Старосинявської центральної районної лікарні,
  • Горпинюк Олену Сергіївну – медсестру фізіотерапевтичного кабінету Старосинявської центральної районної лікарні,
  • Загоруйко Наталію Володимирівну – завідувача фельдшерського пункту с.Мисюрівка,
  • Козак Руслану Олексадрівну – головну м/с КНП « Старосинявський ЦПМСД» ,
  • Кицун Валентину Миколаївну – лікаря загальної практики-сімейного лікаря Старосинявської АЗС/СМ,
  • Подзігун Наталію Миколаївну – старшу медичну сестру поліклініки Старосинявської центральної районної лікарні,
  • Тимчук Галину Єпіфанівну –завідуючу неврологічним відділенням,
  • Томчук Ірину Юріївну – секретаря керівника КНП « Старосинявський ЦПМСД»

за багаторічну сумлінну працю, добросовісне та професійне виконання своїх  обов’язків у галузі охорони здоров’я  та з нагоди святкування Дня медичного працівника.

Щирі вітання адресували медпрацівникам голова райдержадмініситрації  Василь Франчук, голова районної ради Василь Олійник, представники народного депутата України Віктора Бондаря – Сергій Маценко та Валентин Матіяш, головний лікар КНП «Старосинявський  ЦПМСД» Надія Ананьєва, головний лікар Старосинявської ЦРЛ Віталій Макогонський. Сказано багато теплих слів, подяк за сумлінну працю, особливої атмосфери додавали літні квіти та щирі вітання.

У цей день звучали побажання міцного здоров'я  усім  медпрацівникам, добра, родинного затишку, теплі вітання з професійним  святковим днем. Зі святом Вас, Люди в білих халатах!

Фото без описуФото без опису

 

Прес-служба ОТГ.