Фото без описуЩороку жителі с.Йосипівка   на початку червня у релігійне свято Вознесіння Христове приходять до могил своїх рідних та близьких вшанувати світлу пам'ять. На прохання жителів  с. Йосипівка до Поминального тижня  селищним головою  Віталієм Здебським організовано  заходи із благоустрою на кладовищі, де працівниками КП  «Старосинявський комунгосп»  розчищено сміття на території кладовища,  здійснено обкошування та вивезено тверді побутові відходи. Заходи із благоустрою цієї території оперативно проведено жителями села, спільними зусиллями із працівниками комунальних підприємств.

Поминальний тиждень,  Всесвітні проводи  -  особливі дні пам’яті  для кожного, у цей період, як кажуть старожили, відбувається духовне очищення та оживає пам'ять про рідних, що відійшли у вічність…

За підсумками виконання робіт селищний голова  Віталій Здебський провів робочу нараду із керівниками комунальних підприємств та відповідальними спеціалістами  відділу  комунального майна та житлово  – комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради, відділу організаційно-кадрової  роботи апарату селищної ради, обговорено стан територій  після затяжної дощової погоди, враховуючи ситуацію доручено КП «Старосинявський комунгосп» та в.о. старост  організувати та провести благоустрій сільських кладовищ на ввіреній їм території.

Фото без опису

  Відділ організаційно-кадрової роботи.