Фото без описуУ 2016-2017 роках селищний голова Віталій Здебський спільно із громадами сіл Пишки та Ожарівка під час сходу сіл обговорив актуальні й найпроблемніші питання розвитку інфраструктури, й одноголосно було вирішено будувати в селі водогони, оскільки водопостачання населення виявилося критичним.

У 2018 році селищна рада спрямовує значні зусилля на будівництво водопроводів в цих населених пунктах:  завершено реконструкцію вуличних мереж водопостачання в с.Пишки, – побудовано в селі 2848 м.п. водопроводу, освоєно один мільйон 85 тис. грн. У с.Ожарівка завершено реконструкцію вуличних мереж водопроводу – побудовано водопровід протяжністю 2265 м.п., на що використано один млн. 242 тис. грн.

З початком 2019 року значно активізувалися роботи з індивідуальних підключень домогосподарств до центральної мережі водопроводу на території усієї громади, де були побудовані мережі водопроводу. Це фактично залежало від бажання здійснити індивідуальні підключення головами домогосподарств. У с.Ожарівка та с.Пишки  під час зборів жителів населеного пункту, які проведено директором комунального підприємства селищної ради «Старосинявський центральний водоканал №1» Валентином Матіяшем, детально обговорено ситуацію та процес індивідуальних підключень дворів до мережі водопроводу. На даний час працівниками водоканалу зафіксовано 56 письмових заяв мешканців цих сіл, заяви продовжують надходити.

Працівники водоканалу працюють над виготовленням технічних умов з індивідуальних підключень домогосподарств до центральної мережі водопроводу.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.